1 / 3
Grand Canyon, USA
2 / 3
London, UK
3 / 3
Hawaii

Focení stáda (I.část)

července 25, 2017

Tak konečně se dostávám k článku ze dne, kdy jsem jela fotit kamarádku s jejími koníky. Den to byl strašně náročný, bohužel jsme vybraly datum, kdy bylo největší vedro. Ve stínu bylo 589 stupňů a na slunci jste na sobě mohli péct volí oka. Už po minutě na sluníčku toho měli všichni plné zuby. Hmyzu bylo neskutečně moc, repelenty neúčinkovaly, koně z toho byli nervózní a pořád se ošívali. Nepostáli ani pár vteřin v klidu. Takže focení moc neklaplo podle naších představ a pojedu tam znovu na podzim :)

V první části vám chci ukázat fotečky malého špunta.Nejmladší přírustek do kamarádčiného stáda, nádherný hřebeček, umazlený, rozkošný, prostě dokonalý.

Bohužel sluníčko bylo strašně ostré - nejpitomější doba na focení je poledne a v to jsme přesně fotily (cesta za kamarádkou mi trvá 2h, proto jsme moc nemohly experimentovat a koníků na focení bylo mnoho) takže jsem bojovala s přepaly které jsem nezachránila ani v post-produkci. Ale tak snad to není až taková hrůza. Každé focení je zkušenost a krok dopředu, tak snad vás fotky tohoto rošťáka zaujmou. :)

Odkazy na další části z tohoto dne -> II.část , III.část (momentálně nefunkční, nejsou ještě vydané!)








You Might Also Like

0 komentářů